De aangesloten gastouders bij Tamara's gastouderbureau

HIERBIJ DE LINK MET DE AANGESLOTEN GASTOUDERS BIJ TAMARA'S GASTOUDERBUREAU:

https://www.landelijkregisterkinderopvang.nl/pp/#/inzien/oko/gegevens/1275be10-9e0c-47a6-a297-99ff704e16eb

Gastouders Nobelhorst - Almere

Even voorstellen..

Mijn naam is Yolanda Fraenk - van Essen.
Per 1 november 2021 ben ik gestart met een gastouderopvang aan huis.

Na enkele jaren te hebben gewerkt in de kinderopvang en daarna als leerkracht in het basisonderwijs heb ik besloten om mijn echte passie te volgen.

Namelijk het werken met ‘ piepjonge’ opgroeiende mensjes in een huiselijke maar toch een professionele omgeving.

Ik vind muziek , creatief bezig zijn en spelenderwijs leren belangrijk voor de ontwikkeling van het kind. Dit zal gedurende de dag ook veel aangeboden worden .

Mijn methode zal veel lijken op het voorbereiden naar het basisonderwijs. Maar ik geloof dat elk kind zich op zijn of haar eigen tempo ontwikkeld, daarom zal dit vrijblijvend zijn en worden aangeboden naargelang de behoefte van het kind.

Ook de voeding van het kind vind ik erg belangrijk.
Naast de lunch wordt er ook standaard een warme maaltijd/ soep aangeboden. Dit zal zoveel mogelijk biologisch zijn, maar altijd vers.

Herken je jezelf terug in mijn methode ?
Dan nodig ik je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Tot snel !

Hartelijke groet,

Yolanda Fraenk - van Essen
Nobel gastouderopvang ‘ t Lodgement
Openingsdagen: maandag, dinsdag en donderdag
Kamerlingh Onnesstraat 53
1341 BX Almere , Nobelhorst
Tel: 06-85271893

Almere-buiten

Gastouder Pavla Etmans (Faunabuurt)

Mijn naam is Pavla Etmans. Ik ben van 1965 en woonachtig samen met mijn zoon in Almere Buiten. Al 13 jaar lang werk ik met heel veel plezier en liefde als gastouder. De kinderen worden in een huislijke, rookvrije en huisdier vrije omgeving opgevangen. Waarin o.a. ruimte is voor eigen creativiteit, spel en spelen met andere kinderen. Ik vind het belangrijk dat de kinderen lekker veel naar buiten gaan. In mijn tuin is het mogelijk om heerlijk te spelen en in de buurt zijn vele speeltuinen waar de kinderen ook kunnen ravotten. Ik vind het belangrijk dat de kinderen een vertrouwd gevoel hebben, maar ook dat ik ze een goede structuur, rust en regelmaat kan bieden. Naast dat vind ik het ook belangrijk dat de ouders een vertrouwd gevoel hebben bij mij in de opvang.

Kijk verder op mijn website https://mapaula.nl

 

Gastouder Jolanda Huismans (Seizoenenbuurt)

 

Happy Child Almere is een professioneel, kleinschalig en persoonlijke vorm van kinderopvang bij een gastouder thuis.

Happy Child Almere vangt kindjes op in de leeftijd van 0 - 4 jaar.

De locatie is gelegen in de Seizoenenbuurt in Almere-buiten.

Neem ook eens een kijkje op: www.happychildalmere.nl

Gastouder Natasha Wiebers (Oostvaardersbuurt)

Beste ouders,

Ik werk graag thuis en ik kan goed met kinderen omgaan. Ik kan net zo speels met ze omgaan of gek doen. Dingen samendoen en kinderen iets leren vind ik leuk.

Groetjes

Gastouder Natalie van den Berg (Oostvaardersbuurt)

Een kind is als een vlinder in de wind. Sommigen vliegen hoger dan de ander. Maar elk vliegt de beste, het kan. Waarom moet je ze met elkaar vergelijken? Ieder is anders, ieder is speciaal en mooi.

Ik ben Natalie, getrouwd en heb zelf 2 volwassen kinderen. Ik heb een pedagogisch opleiding en werk bijna 18 jaar met plezier als gastouder (ik ben ook bekend als tante Natalie).

Ik ben creatief, heb mijn EHBO diploma, spreek Nederlands en Engels. Bij mij thuis wordt er voorgelezen, geknutseld en gaan graag met de kinderen op pad. Vind u het belangrijk dat uw kind zich thuis voelt? Dan bent u bij onze opvang familie aan het juiste adres. Want naast de liefdevolle zorg, het stimuleren en vrijheid geven om hun persoonlijkheid te ontwikkelen, is "het thuis gevoel" erg belangrijk. Een thuis weg van huis.


Gastouder Samantha Oskam (Oostvaardersbuurt)

Het is natuurlijk super belangrijk bij wie jij straks je kindje (of kindjes) gaat achterlaten, daarom stel ik me graag even voor.

Mijn naam is Samantha Oskam, ik woon met mijn man, Wim, en drie kinderen, Pim, Jort en Bart, in de Oostvaardersbuurt in Almere buiten.

Mijn persoonlijke drijfveer

Sinds ik ben begonnen in de kinderopvang, heb ik ontdekt hoe leuk ik het vind om actief met kinderen bezig te zijn met daarbij oog voor de juiste verzorging, ontwikkeling en bovenal plezier.

Ieder kind is uniek, en elk kind heeft zijn eigen unieke gebruiksaanwijzing. Het mooie aan het vak van de pedagogisch medewerker vind ik, dat ik de persoon ben die mag helpen om deze unieke en zeer persoonlijke gebruiksaanwijzing te schrijven.

Kijk eens naar mijn website www.juffrouwsam.nl voor nog meer informatie over mijn gastouderopvang.

Gastouder Saima Acchoud (Oostvaardersbuurt)

Tekst volgt nog

Gastouder Sushma Ghisai (Eilandenbuurt)

Ik ben Sushma (1984). Ik kan me zelf omschrijven als iemand die zelfstandig, verantwoordelijk, enthousiast, flexibel, vriendelijk en geduldig is. Ik bied opvang voor 24 uur per dag en voor 7 dagen in de week aan en woon in de eilandenbuurt (Archipel School). Er wordt bij ons helemaal niet gerookt en heb geen huisdieren.

Lijkt het je leuk om bij mij te komen spelen, samen met de andere kinderen. Dan hoor ik dat graag van jullie.

Groetjes Sushma

Gastouder Carmen Mendez (Molenbuurt)

Hola!!!

Ik ben Carmen Méndez, moeder van 2 prachtige jongens en heb een lieve man. Ik doe dit werk al ruim 15 jaar met veel plezier.....

Mijn passie is om mijn oppas kindjes te verzorgen net als mijn eigen kinderen met veel liefde, respect en in een huiselijke omgeving! En dat ze verder kunnen ontwikkelen in een veilige omgeving. Verder heb ik fijne collega's waarmee we samen kunnen werken. Vriendelijke groetjes van tante Carmen.

Gastouder Bianca Kramadita (Regenboogbuurt)

Beste ouders/verzorgers, Voor meer informatie kunt u kijkje nemen op https://nl-nl.facebook.com/GastouderDeZwaantjes/ Groetjes Bianca Kramadita

Gastouder Marieke Cohen (Regenboogbuurt)

Mijn naam is Marieke (1985). In 2012 ben ik getrouwd met Mario. In 2014 is onze zoon Diaz geboren en in 2017 onze dochter Zoë. Sinds oktober 2015 wonen wij in de Regenboogbuurt in Almere Buiten. We wonen in een rustige straat, waar weinig auto's rijden. We beschikken over een riante tuin, waar de kinderen elke dag heerlijk kunnen spelen.

In 2008 heb ik mijn Pabo diploma gehaald in Groningen. Ik heb sindsdien in Utrecht gewerkt als leerkracht in het primair onderwijs. Daarnaast heb ik in 2013 mijn Master SEN (Gespecialiseerd leerkracht 'Leren en gedrag') met succes afgerond. Mijn passie is dan ook werken met kinderen. Ook beschik ik over het EHBO-diploma en de Verklaring omtrent Gedrag en voldoet ons huis aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen en is ons huis rookvrij.

 

Gastouder Chantal (Bouwmeesterbuurt, Almere)

 

Hallo Allemaal,

Ik ben Chantal, getrouwd met Ali en moeder van 2 heerlijke kinderen Rayan (2019) en Jennah (2020)

Ik heb ondertussen al vele jaren ervaring in de kinderopvang en op een mytylschool basisonderwijs. Maar ik miste het zorgen voor de kleine kinderen en wilde zelf meer tijd met mijn eigen kinderen doorbrengen. Zo is het idee om zelf gastouder te worden ontstaan en een opvang te beginnen, het blije eitje.

Het blije eitje biedt dan ook opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

De 3rrr-en zijn voor mij erg belangrijk bij een kind. Iedereen kent ze wel: Rust, Regelmaat en Reinheid. Door structuur te bieden weet een kind wat hem/haar te wachten staat en wat ze van je kunnen verwachten.

Ik vind het belangrijk dat kinderen gezond eten, dus elke dag aan tafel gezamenlijk lunchen en fruit eten is normaal bij ons.

Verder vind ik de ontwikkeling van een kind erg belangrijk. Ik zal vaak voorlezen, liedjes zingen of muziekjes op de achtergrond afspelen. Niet alleen taal is belangrijk, maar ook de grove en fijne motoriek. Dit zal ik stimuleren door gerichte activiteiten aan te bieden. Daarnaast zal ik ieder kind in zijn/haar eigen waarde laten. Ieder kind is uniek en leert op zijn/haar eigen tempo.

Ik zal elke dag met de kinderen naar buiten gaan. Buitenlucht is immers gezond. We hebben een ruime tuin met een klein grasveldje, een speelpleintje bij ons voor en achter en nog leukere speelplekken met een kinderboerderij om de hoek. Zelf hebben wij ook 2 hele leuke jonge katten die gek zijn op kinderen en dus ook aan kinderen gewend zijn.

Wilt u meer informatie neem dan gerust contact op!

Veel liefs Chantal

 

Gastouder Amanda Jongsma (stripheldenbuurt)

 
Hoi allemaal

Mijn naam is Amanda en sinds januari 2010 werkzaam als gastouder. Ik ben woonachtig in Almere buiten (Stripheldenbuurt).

Ik ben moeder van twee jongens (2015 en 2017) en naast mijn werkzaamheden als gastouder heb ik in 2016 mijn eigen stichting opgericht. Met stichting heerlijk avondje help ik lokaal kinderen die opgroeien in armoede, zodat ook zij fijne feestdagen kunnen vieren. Dit middels cadeau pakketten.

Een hardwerkende jonge vrouw die van elke dag een feestje maakt. Een onvergetelijke tijd voor u kindje, elke dag een om nooit te vergeten.

Dansen & springen, gek doen, spelen & ontdekken, heel veel buiten spelen, verven en kleien, boekjes lezen, zingen de hele dag lang, op bezoek in het museum, of schommelen heel lang, koken & bakken van koekjes tot pizza, hmm smullen maar. Bij kinderopvang bolleboos is het elke dag feest!!

Ik bied een goede afwisseling tussen rust & regelmaat en actief en uitdaging. Zowel de kleinste kindjes als de oudere kindjes zitten bij mijn goed op hun plek.

Ieder kind is uniek en volgt zijn eigen weg. Als gastouder volg ik je kindje op zijn/haar persoonlijke weg en geef gehoor aan wensen en behoeften. De autonomie van ieder kind is heel belangrijk.

Verder hecht ik enorm veel waarde aan de feestdagen. Verjaardagen worden uitgebreid gevierd, zo ook bv: Pasen, kerst, Sinterklaas.
Samen eitjes zoeken, kerst ontbijt, schoentje zetten.

Ik bied opvang aan kindjes van 0 tot 4 jaar.
In uitzonderlijke gevallen is BSO eventueel mogelijk.

Ik bied opvang van maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 19:00


Lieve groetjes
Amanda

Gastouders Almere Poort

Gastouder Ellen Zwalve (Almere Poort)

Gastouderopvang Tante Ellen

Beste ouders,

Lieve, spontane, flexibele, gezellige, 'all-inclusive' en creatieve gastouder (1982) biedt zich aan! Ik ben Ellen en woon samen met mijn vriend Wouter en twee dochters sinds kort in Almere Poort. U kunt bij mij terecht voor opvang voor kinderen van alle leeftijden, inclusief studiedagen en vakanties. De weekenden en avonden ben ik ook beschikbaar. Uiteraard in overleg.

Mocht u vragen hebben of een keer kennis willen maken, dan hoor ik graag van u.

Gastouder Odyssa Plantijn ( Almere Poort)

Mijn naam is Odyssa Plantijn (1982). Ik ben een geregistreerd gastouder in Almere poort. Ik woon in Columbuskwartier. Ik beschik over ruim 8 jaar ervaring met het werken met kinderen van alle leeftijd. Ik ben in het bezit van alle wettelijke papieren en diploma's. Daarnaast ben ik bevoegd als onderwijsassistent en kan ik schoolgaande kinderen ook huiswerkbegeleiding geven.

Ik vind het belangrijk om een veilig, rustig en fijne omgeving aan de kinderen te bieden zodat ze zich op hun gemak kunnen voelen. Ik ben zorgzaam, liefdevol, geduldig en actief.

Graag zou ik in contact met u willen komen als u nog op zoek ben naar een gastouder voor uw kind(eren) en kunnen we een kennismakingsgesprek inplannen om het één en ander te bespreken en kijken of er een match is.

Groetjes, Odyssa Plantijn

Gastouder Patricia Bakker (Almere Poort)

Ik ben Patricia (1984). Samen met mijn dochtertje (2013) wonen we in Almere poort. Ik heb al 13 jaar ervaring in de kinderopvang en heb nu gekozen om gastouder te worden. Het werken met kinderen is zo afwisselt, geen dag is hetzelfde. De ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar gaat zo snel, het is zo leuk om dat te volgen en kinderen daar bij te stimuleren. Mijn doel is dat kindjes het gezellig hebben en dat zij zich vertrouwd voelen in een huiselijke omgeving met veel creativiteit en veel gezelligheid. Ik hou van knutselen, dansen, liedjes zingen en gezellig spelen en verhaaltjes lezen. Daarbij stimuleer ik kindjes in het aangeven van hun grenzen en hun normen en waarden eigen maken. Het creëren van emotionele veiligheid, sociale en persoonlijke competenties en een hygiënische en veilige omgeving staan bij mij voor op. Daarnaast woon ik vlak bij een mooi natuur gebied waar we geregeld zullen gaan wandelen en zullen genieten van de dieren. Ook heb ik een tuin waar we lekker buiten kunnen spelen. Een betrouwbare, gezellige oppas met jaren ervaring in de kinderopvang . Opvangdagen: Maandag tot Vrijdag Ik hoop snel kennis met u te mogen maken en u kind(jes) te mogen opvangen. Hartelijke groet, Patricia

Gastouder Rinayla (Almere Poort)

Beste ouders/verzorgers en lieve kinderen.

Opgroeiend bij mijn moeder thuis, was iedereen bij ons welkom. Ongeacht wie je was, of waar je vandaan kwam. Iedereen was kind aan huis, met de nadruk op kind.
We hebben op zoveel kinderen gepast, dat gaf letterlijk en figuurlijk een huis vol! Een huis vol onvoorwaardelijke liefde, vreugde en blijdschap. Hier vloeit mijn liefde voor kinderen uit voort, en wil ik, net als bij mijn moeder thuis, net zo een fijne plek creëren waarin ik menig kind dat fijne gevoel kan laten ervaren.
Als moeder van een dochter en een zoon van 17 en 4 jaar, weet ik als geen ander, hoe belangrijk het is om je kind met een fijn gevoel achter te laten. Om met een gerust hart en op goed vertrouwen de zorg over je kind tijdelijk over te dragen aan een ander.
Dit is precies wat ik aanbied, een warme, liefdevolle, vertrouwde plek, waar een kind spelenderwijs lekker kan uitbloeien tot zich ware zelf. Een plek waar je als ouder, je kind met een gerust hart kan onderbrengen.

Werkdagen: maandag t/m donderdag
Openingstijden: 06:00 tot 19:00 uur.
Afwijkende tijden zijn bespreekbaar.

Mocht u nieuwsgierig zijn geraakt, nodig ik u van harte uit om kennis met mij te komen maken. Neem vooral uw kind mee.
Hopelijk tot snel!


Groetjes Rinayla

Gastouders Almere - Muziekwijk

Gastouder Roelien Krijgsman (Muziekwijk)

Hoi, ik ben Roelien, ben getrouwd en heb 2 volwassen kinderen. We hebben 2 honden die heel lief zijn en gewend aan kinderen van elke leeftijd. Vanaf een jaar of 16 ben ik al begonnen met oppassen op nichtjes en neefjes enz. Kinderen vond ik altijd al leuk en lief, heb daarom ook de opleiding AW gedaan. In de vakanties werkte ik op een peuterspeelzaal. Na de opleiding heb ik 8 jaar op een crèche op alle groepen gewerkt. Toen mijn eigen kinderen kwamen ben ik met thuis oppassen begonnen en dit doe ik nu al meer dan 18 jaar. De meeste oppas kinderen kwamen hier al met 3 maanden tot 8 á 9 jaar. Het is leuk om te zien hoe de kinderen van verschillende leeftijden met elkaar omgaan en van elkaar leren. We hebben een grote tuin met veel speelgoed voor elke leeftijd. We spelen veel buiten, gaan regelmatig naar het geitenweitje, park of speeltuin.

Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich veilig en op hun gemak voelen bij mij. Bij ons thuis wordt niet gerookt. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, woensdag in overleg

Gastouder Loes Leupen (muziekwijk)

Hoi ouders, Ik ben Loes en ben 56 jaar (1963). Ik heb 2 volwassen kinderen. Al meer dan 15 jaar ervaring als professioneel gastouder. Naast de verplichte diploma’s ben ik ook kindercoach gespecialiseerd in kindertekeningen analyseren. Ik heb kinderpsychologie, sterven-rouwbegeleider, en heb het certificaat babyopvang tot 1 jaar. Ik bied de kinderen een warm liefdevol huis. Veiligheid staat bij mij bovenaan. Ik bied opvang voor kinderen van 0-4 jaar. Ze krijgen van mij rond 12 uur een gezonde warme maaltijd. Ons huis heeft een mooie grote achtertuin. Ik vind zelf dat ik het mooiste beroep van de wereld heb. Ik hoop snel kennis met jullie te maken. Groet Loes supernanny-kindercoach

 
 
 

Gastouders Almere-Literatuurwijk

Gastouder Miranda de Groot (Literatuurwijk)

Ik ben Miranda de Groot (1972), moeder van 3 kinderen 2002, 2005 en 2012. Ruim 20 jaar heb ik gewerkt in de kinderopvang in verschillende kinderdagverblijven met verschillende leeftijdsgroepen. Het grootste aantal jaren was ik werkzaam als babyleidster, iets wat echt in mijn bloed zit. Het werken met kinderen is zo afwisselend, geen dag is hetzelfde. De ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 0 - 4 jaar gaat zo snel, het is zo leuk om dat te volgen en kinderen daarbij te stimuleren. Ik werk ontwikkelingsgericht, waarbij ieder kind op zijn eigen niveau meedoet met de activiteiten. Ik vind het belangrijk dat kinderen kind kunnen zijn, en ik zal dan ook niet elke dag allerlei "voorgekauwde" knutsels met de kinderen maken. Knutselen moet gaan om het leren omgaan met allerlei materialen en niet om het resultaat. Verder vind ik het belangrijk dat kinderen een bepaalde mate van zelfstandigheid krijgen, dit bereik je door ze steeds meer dingen zelf te laten doen en ze kleine opdrachtjes te geven zoals helpen met tafel dekken, zelf je jas pakken, aankleden. Ook respect voor elkaar, voor dieren en voor elkaars spullen is iets wat ik de kinderen mee wil geven. Een goed contact met de ouders, daar sta ik voor. Ouders geven tenslotte hun dierbaarste "bezit "uit handen en dit moet gepaard gaan met wederzijds vertrouwen. Het verzorgen en opvoeden van de kinderen doe je tenslotte samen, alleen op die manier kunnen kinderen zich goed ontwikkelen. Door mijn ervaring op de kinderdagverblijven en doordat mijn eigen kinderen alle 3 op een kinderdagverblijf hebben gezeten, weet ik hoe je je als ouder voelt als je je kleine hummeltje voor het eerst uit handen geeft. Groetjes Miranda de Groot

Gastouder Conny den Boer (Literatuurwijk)

Ik ben Conny, moeder van 5 zoons en al vele jaren werkzaam met kinderen. Sinds 4 jaar bied ik opvang aan kinderen van 0-12 jaar. Voldoende aandacht per kind zit bijna nooit aan mijn max aantal kids. De activiteiten zijn gevarieerd. Veel buiten momenten op een dag. Groot speelveld achter het huis, voetbal, basketbal, speeltuin en even langs de watervrienden met oud brood. Binnen activiteiten zijn veel samen spelen, verkleden, schminken, tenten bouwen, knutselen en lekker koekjes en cup cakes maken en natuurlijk!!! op eten. Met de kids van 2 t/m 4 jaar werk ik met de voorschoolse educatie van Aap! Voor BSO-kids is er eventueel begeleiding voor huiswerk en samen oefenen met lezen, verder kunnen ze op de tablet oefenen met het educatie programma Junior Einstein. Soms kijken we een film, maar de tv staat verder bijna nooit aan zo dat de kids niet worden beperkt in hun spel. In huis is er een echte favoriet en dat is MINTY een super lieve knuffel poes die dol is op kinderen. Mee avond eten mag en is inbegrepen.

 
 
 
 

Gastouders Almere - Noorderplassen

Gastouder Anja Meekes (Noorderplassen)

Beste (aanstaande) ouders,

Zijn jullie op zoek naar een leuke, gezellige en knusse opvang voor jullie kindje(s)? Stop dan met zoeken en kom snel kijken bij gastouderopvang Anja. De opvang is kleinschalig (max 6 kindjes per dag), huiselijk, sfeervol, knus en altijd 1 vast gezicht voor jullie kind.

De belangrijkste kenmerken van de opvang zijn: Gezelligheid, veel aandacht, we spelen heel veel buiten, werken met thema’s, knutselen veel. We vieren alle verjaardagen en sinterklaas en er komt jaarlijks een fotograaf op bezoek. We gaan vaak op pad met de bakfiets. Zijn jullie nieuwsgierig geworden en willen jullie gauw een kijkje komen nemen? Neem dan snel contact op. Hopelijk tot snel.

www.gastouderopvanganja.nl

 
 
 
 

Gastouders Almere - Tussen de Vaarten

Gastouder Martine Boerma (Tussen de Vaarten)

Beste ouders,

Mijn naam is Martine (1973) ik ben getrouwd met Ronald. We hebben een zoon (2009) en wonen in de wijk Tussen de Vaarten in Almere. Sinds 1993 ben ik gediplomeerd voor de richting kinderopvang en heb sindsdien een veelzijdige loopbaan binnen de kinderopvang.

Ik onderneem veel met de kinderen, ben creatief en werk graag met thema's. Knutselen, zingen, dansen, cup cakes bakken, voorlezen, naar buiten gaan, de speeltuin in de straat bezoeken of gewoon lekker spelen in onze achtertuin. Het kan allemaal!

Wanneer de kleinsten op bed liggen, is er extra aandacht voor de oudere kinderen. Dan doen we leuke en leerzame activiteiten samen.

Liefde, aandacht, warmte, respect, geborgenheid, duidelijkheid en flexibiliteit vind ik belangrijk.

Ik vang kinderen op in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Gastouderopvang Eeyore is een erkend leerbedrijf en is geregistreerd in het landelijk register kinderopvang.

Ik werk op dinsdag, donderdag en vrijdag van 7.00-18.00 uur. Ook hebben wij een super lieve kater die gewend is aan kinderen.

Wilt u meer weten door middel van bijvoorbeeld telefonisch contact of een vrijblijvende kennismaking dan kan dat.

Laat het even aan Tamara weten, zij kan ons dan met elkaar in contact brengen.

Hartelijke groeten,

Martine Boerma-Bakker

Gastouder Fenscka Blankert (Tussen de Vaarten)

Tekst volgt nog

Gastouder Sylvia Droog (tussen de Vaarten)

Ik ben Sylvia Droog (1960). Ik woon in een fijn huis met mijn man en kat in een rustige straat in Almere. We hebben een ruime tuin zodat kinderen fijn buiten kunnen spelen. Onze 3 volwassen kinderen wonen niet meer bij ons thuis. Ik heb 26 jaar ervaring als pedagogisch medewerkster in verschillende PSZ in Almere. Na mijn mbo-opleiding heb ik door de jaren heen verschillende cursussen en trainingen gevolgd. Bijvoorbeeld de Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) methodes Piramide en Uk en Puk. Met de Uk en Puk methode werk ik inmiddels meer dan 6 jaar. Ik heb veel heerlijke peuterspeelzaaljaren achter de rug, en geniet elke dag van de omgang met jonge kinderen. Wel is mijn ambitie kleinschaliger te gaan werken met deze jonge kinderen en daarom stel ik graag mijn huis open voor kinderen aan huis.

Ik wil uw kind een veilige omgeving bieden, waarin uw dochter of zoon zich positief verder zal ontwikkelen. Wat ik belangrijk vind voor kinderen is dat ze lekker buiten kunnen spelen, maar ook dat ze de mogelijkheid krijgen om te knutselen met verf, krijt, papier, klei en wat er maar te bedenken valt aan materiaal en daardoor hun creativiteit te ontwikkelen. Voorlezen staat voor mij ook hoog op het lijstje. Er is genoeg in huis aan prachtige voorleesmateriaal. Wat zeker ook niet mag ontbreken is de kinderen uitdagen, ze veel zelf te laten ontdekken, zodat ze ook zelfstandig probleempjes leren op te lossen. Ik werk alleen op de donderdag en vrijdag.

www.gastouder-sylvia.nl

 
 
 
 

Gastouders Almere - Waterwijk

 
 
 
 

Gastouder Annet de Jong (Waterwijk)

Tekst volgt nog

 
 
 
 

Gastouders Almere- Parkwijk, Kruidenwijk en Danswijk

 

Gastouder Ada (Kruidenwijk)

 

Gastouder Ada (1970) biedt kleinschalige gastouderopvang aan voor kinderen van 0 t/m 4. Ik ben al ruim 13 jaar werkzaam als gastouder, ben ingeschreven in het landelijke register en beschik over een geldige EHBO-diploma. Ik werk alle dagen en bied ook flexibel vakantieopvang aan. Zelf ben ik moeder van twee volwassen kinderen.

Met de kinderen doe ik veel spelletjes, knutselen, zingen, kleuren, lezen, buiten spelen en veel meer. Groetjes, Ada

 

Gastouder Margret Post (Kruidenwijk)

 

Gastouder in Almere Kruidenwijk met ervaring heeft plek voor jouw kind.

Ervaren gastouder in Almere Kruidenwijk heeft nog plek voor oppaskinderen in de leeftijd van 0 tot met 4 jaar. Ben opgeleid en erkend, sta in het landelijke register, dus u heeft recht op kindertoeslag. Werk al ruim 15 jaar als gastouder en het blijft voor mij een leuke baan.

Ik vind het leuk om de oppas kinderen te zien groeien en ontwikkelen van baby naar een kleuter van 4 jaar. Ik geef ze een goede basis om makkelijk naar de basisschool te gaan. We wonen in een net rijtjes huis met een leuke tuin met veel speelgoed. We spelen veel buiten en we wandelen naar de kinderboerderij de Stek of naar de vele speeltuinen hier in de buurt. Veel lachen, zingen, lezen, tellen, tekenen, dansen,ect vinden wij heel leuk om te doen. Dus lijkt dit je wat voor jouw baby of peuter neem gerust contact op of kom langs. Ben beschikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Fijn om te weten is dat jouw baby of peuter alleen op een kamer slaapt in een kinderbedje met slaapzakje.

Groetjes Margret

 
 
 
 


Gastouders Harderwijk

Gastouder Angela uit de Bosch (Harderwijk)

Beste ouders,

Ik ben Angela uit de Bosch (1982), getrouwd en moeder van 3 kinderen. Waarvan de oudste op het voorgezet onderwijs zit, de middelste op de bassischool en de jongste nog lekker thuis is. Ik hoef niet heen en weer naar school, want onze middelste is oud genoeg om zelf naar en van school te lopen. Wij wonen in stadsweiden, Harderwijk. Naast ons huis is er een groot speelveld en aan de andere kant een leuke speeltuin. Sinds 2004 ben ik gastouder. Elke dag gaan we lekker naar buiten. Buiten spelen of wandelen naar de dierenweide, eendjes voeren of een boodschapje doen. De opvang is kleinschalig en overzichtelijk, zodat ook de allerkleinsten aan hun rust en regelmaat toekomen. We hebben een hond, die veelal in de tuin ligt te zonnen, en kipjes waar de kinderen eitjes kunnen rapen.

Mijn oppasdagen zijn maandag, dinsdag en vrijdag Heb je een vraag die nog niet beantwoord is, stuur dan vrijblijvend een berichtje. Groetjes Angela

Gastouder Anneke uit de Bosch (Harderwijk)

Tekst volgt nog

 
 
 
 
 

Lorem ipsum