U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Tarieven;

Inschrijfgeld voor de vraagouders € 20,00 (eenmalig)

Gastoudervergoeding ligt in 2020 tussen de € 5,25 en € 6,27 per uur per kind

Belastingvergoeding 2020 € 6,27

 

Wat doet het gastouderbureau allemaal voor u:

• Kennismakingsgesprek/ koppelingsgesprek

• Opstellen overeenkomst vraagouder, gastouder en gastouderbureau

• Opstellen overeenkomst vraagouder en gastouder (indien de gastouder niet haar eigen contract opstelt)

• Bemiddelingskosten per maand € 32,50 (per gezin), maandelijks vast bedrag en ongeacht wanneer je in de maand begint en opzegt 

• Maandelijks facturatie bureaukosten en gastouderkosten

• Maken van jaaropgaves voor gastouders en vraagouders

• Risico inventarisatie veiligheid en gezondheid, die jaarlijks opnieuw uitgevoerd moet worden

• Evaluatiegesprek (minimaal 2x per jaar)

• Hulp/advies aan ouders en gastouders

• Begeleiding en ongevallen registratie

• Huisbezoeken aan gastouders

•  2x per jaar EHBO cursussen regelen voor de gastouders die het willen

•  Aangekondigd/onaangekondigd bij de gastouder langs gaan voor extra controles

 

Gunstige regelingen belastingaftrek

Als u werkt en gebruik maakt van kinderopvang heeft u waarschijnlijk recht op belastingaftrek. U moet echter wel rekening houden met bepaalde voorwaarden.


De fiscale aspecten zijn zeer uitgebreid. U kunt meer informatie hierover vinden op de website van de
belastingdienst of op www.toeslagen.nl. Daar treft u tevens rekenvoorbeelden aan.

DANSWIJK 

 

Michelle

Ik (1985) ben getrouwd met mijn jeugdliefde Danny (1984) en ben de trotse moeder van Olivier (2011) en Pepijn (2020). Samen vormen we een liefdevol gezin!

In de afgelopen jaren heb ik bij verschillende organisaties in de kinderopvang mogen werken. Ook ben ik 4 jaar werkzaam  geweest in het basisonderwijs. Ik heb waardevolle ervaringen opgedaan, zoals het intensief begeleiden van een groep kinderen maar ook leidinggevende taken waargenomen bij verschillende kinderopvang organisaties. Wat het zo leuk maakt om in de kinderopvang te werken en meteen de reden dat ik Gastouderopvang Kids-First (2020) heb opgericht, is de band die je opbouwt met de kinderen en de ouders.

 Het bieden van een veilige en vertrouwde omgeving waarin het kind zich optimaal kan ontwikkelen is mijn streven en voorrecht om te mogen waarmaken.


Onze missie en visie

Om de wereld te ontdekken hebben kinderen veiligheid en geborgenheid nodig. Vanuit een vertrouwde positie durven kinderen op onderzoek uit te gaan en de wereld te verkennen. Omdat Kids-First een kleinschalige opvang is, is er een kleine groep kinderen aanwezig met bekende leeftijdsgenoten. Het samenspel zorgt ervoor dat kinderen een band met elkaar bouwen en zich op hun gemak voelen.

Kids-First is een christelijke opvang en dat betekent dat we stil staan bij de christelijke feestdagen en we geven kinderen de ruimte om te bidden voor het eten. Ongeacht de religie houden we met ieder kind rekening en is ieder kind welkom!

Kids-First draagt zorg voor voldoende aanbod van activiteiten en spelmateriaal dat aansluit bij de leeftijd en de interesse van elk kind. Door samen te zijn en te spelen leren kinderen ook rekening te houden met andere kinderen. Voorschoolse educatie Aap in de jungle komt elke dag naar voren tijdens ons spel.


Tarieven

Per kind €5,50 per uur. Inclusief drinken, broodmaaltijd, fruit, tussendoortjes, spel- en knutselmateriaal en diverse activiteiten.

Exclusief luiers, billendoekjes, flesvoeding en eventuele medicatie.

Kids-First voldoet volledig aan de eisen die de Belastingdienst stelt. We staan geregistreerd met het LRK-nummer: 308693887

Je kunt dus in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag!