U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

OUDERCOMMISSIE;

Volgens de wet- en regelgeving dient elk gastouderbureau een eigen oudercommissie te hebben. Onze oudercommissie stelt zich ten doel de belangen van de gastkinderen en hun ouders zo goed mogelijk te behartigen en te vertegenwoordigen. Tevens fungeert de oudercommissie als aanspreekpunt voor de ouders. Deze commissie kan advies uitbrengen over elk voorgenomen besluit m.b.t.

- Financieel beleid (prijzen van de opvang)

- kwaliteit van de dienstverlening

- klachtenprocedure

- Pedagogische beleidsplan

- Veiligheid

- GGD inspectie

- De risico-inventarisatie

Ook Tamara’s gastouderbureau heeft een oudercommissie. De oudercommissie wordt samengesteld uit vraagouders waarvan één of meerdere kinderen opgevangen worden door gastouders die aangesloten zijn bij Tamara’s. Onze oudercommissie telt momenteel 4 leden. Ze heten Lalenya, Vasuki, Erwin en Vivian.

Heeft u interesse om deel uit te maken bij de andere oudercommissieleden? Laat het mij dan weten! Hierbij stellen ze zich even aan jullie voor

  

Beste ouders,       

Mijn naam is Lalenya en ik woon samen met Joël en onze dochter Ivy. Ivy gaat op donderdag en vrijdag naar Linda Koedijk.

In het dagelijks leven werk ik als leerkracht basisonderwijs op basisschool de Achtbaan in Stedenwijk. Daar zit ik in de ouderraad en de medezeggenschapsraad. Tamara heeft mij voor de oudercommissie gevraagd en omdat ik best wat ervaring heb, heb ik ja gezegd. Ik hoop een stem voor alle ouders te kunnen zijn binnen deze commissie. Dus, heeft u vragen of opmerkingen, mail ze dan. Wellicht tot ziens,

Lalenya

 

 

  

 

 

 

Beste Ouders,          

Ik ben Erwin, 44 jaar, ik ben vader van 3 kinderen: een zoon Ryan (17 jaar), een dochter  Esmee (13 jaar) en de jongste is vorig jaar geboren, Jolijn oktober 2017. Ik woon sinds 2012 samen met Wanda in Almere stad vanaf 2017 is Jolijn erbij gekomen. Ik ben sinds 2012 zelfstandige in de bouwsector en werk 4 dagen in de week. Onze jongste dochter Jolijn gaat 4 dagen naar de gastouder Ineke in Literatuurwijk. Ik ben graag betrokken bij mijn kinderen en heb daarom gekozen om mezelf bij de oudercommissie op te geven. Ik hoop daar met mijn ervaring als vader een toegevoegde waarde te zijn.

Groetjes Erwin