U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

OUDERCOMMISSIE;

Volgens de wet- en regelgeving dient elk gastouderbureau een eigen oudercommissie te hebben. Onze oudercommissie stelt zich ten doel de belangen van de gastkinderen en hun ouders zo goed mogelijk te behartigen en te vertegenwoordigen. Tevens fungeert de oudercommissie als aanspreekpunt voor de ouders. Deze commissie kan advies uitbrengen over elk voorgenomen besluit m.b.t.

- Financieel beleid (prijzen van de opvang)

- kwaliteit van de dienstverlening

- klachtenprocedure

- Pedagogische beleidsplan

- Veiligheid

- GGD inspectie

- De risico-inventarisatie

Ook Tamara’s gastouderbureau heeft een oudercommissie. De oudercommissie wordt samengesteld uit vraagouders waarvan één of meerdere kinderen opgevangen worden door gastouders die aangesloten zijn bij Tamara’s. Onze oudercommissie telt momenteel 3 leden. Ze heten Vasuki, Erwin en Bobby.

Heeft u interesse om deel uit te maken bij de andere oudercommissieleden? Laat het mij dan weten! Hierbij stellen ze zich even aan jullie voor

  

 

Beste Ouders,          

Ik ben Erwin, 44 jaar, ik ben vader van 3 kinderen: een zoon Ryan (17 jaar), een dochter  Esmee (13 jaar) en de jongste is vorig jaar geboren, Jolijn oktober 2017. Ik woon sinds 2012 samen met Wanda in Almere stad vanaf 2017 is Jolijn erbij gekomen. Ik ben sinds 2012 zelfstandige in de bouwsector en werk 4 dagen in de week. Onze jongste dochter Jolijn gaat 4 dagen naar de gastouder Ineke in Literatuurwijk. Ik ben graag betrokken bij mijn kinderen en heb daarom gekozen om mezelf bij de oudercommissie op te geven. Ik hoop daar met mijn ervaring als vader een toegevoegde waarde te zijn.

Groetjes Erwin

 

Beste ouders,  

Mijn naam is Bobby, 32 jaar, en woon samen met Marieke en onze dochter Jinthe (september 2018). Jinthe gaat 3 dagen per week naar gastouderopvang Lilalot in de Regenboogbuurt. Ik werk als Boekhouder. Ik wilde graag meer betrokken zijn en een stem kunnen geven voor wat er binnen de gastouderopvang gebeurd. Daarom heb ik besloten om mij op te geven voor de oudercommissie.

Als u vragen heeft kan u ze stellen door te mailen. 

Groetjes, Bobby

       

DANSWIJK 

 

Michelle

Ik (1985) ben getrouwd met mijn jeugdliefde Danny (1984) en ben de trotse moeder van Olivier (2011) en Pepijn (2020). Samen vormen we een liefdevol gezin!

In de afgelopen jaren heb ik bij verschillende organisaties in de kinderopvang mogen werken. Ook ben ik 4 jaar werkzaam  geweest in het basisonderwijs. Ik heb waardevolle ervaringen opgedaan, zoals het intensief begeleiden van een groep kinderen maar ook leidinggevende taken waargenomen bij verschillende kinderopvang organisaties. Wat het zo leuk maakt om in de kinderopvang te werken en meteen de reden dat ik Gastouderopvang Kids-First (2020) heb opgericht, is de band die je opbouwt met de kinderen en de ouders.

 Het bieden van een veilige en vertrouwde omgeving waarin het kind zich optimaal kan ontwikkelen is mijn streven en voorrecht om te mogen waarmaken.


Onze missie en visie

Om de wereld te ontdekken hebben kinderen veiligheid en geborgenheid nodig. Vanuit een vertrouwde positie durven kinderen op onderzoek uit te gaan en de wereld te verkennen. Omdat Kids-First een kleinschalige opvang is, is er een kleine groep kinderen aanwezig met bekende leeftijdsgenoten. Het samenspel zorgt ervoor dat kinderen een band met elkaar bouwen en zich op hun gemak voelen.

Kids-First is een christelijke opvang en dat betekent dat we stil staan bij de christelijke feestdagen en we geven kinderen de ruimte om te bidden voor het eten. Ongeacht de religie houden we met ieder kind rekening en is ieder kind welkom!

Kids-First draagt zorg voor voldoende aanbod van activiteiten en spelmateriaal dat aansluit bij de leeftijd en de interesse van elk kind. Door samen te zijn en te spelen leren kinderen ook rekening te houden met andere kinderen. Voorschoolse educatie Aap in de jungle komt elke dag naar voren tijdens ons spel.


Tarieven

Per kind €5,50 per uur. Inclusief drinken, broodmaaltijd, fruit, tussendoortjes, spel- en knutselmateriaal en diverse activiteiten.

Exclusief luiers, billendoekjes, flesvoeding en eventuele medicatie.

Kids-First voldoet volledig aan de eisen die de Belastingdienst stelt. We staan geregistreerd met het LRK-nummer: 308693887

Je kunt dus in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag!