U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

KLACHTEN;

Waar mensen werken gaat er wel eens iets fout. Dat kan ook bij de opvang van de gastouder gebeuren die aangesloten zijn bij Tamara’s Gastouderbureau. Maar kan ook bij de diensten van het gastouderbureau gebeuren. Tamara's doet haar uiterste best om de bemiddeling en begeleiding van en tussen gast- en vraagouders zo goed mogelijk te laten verlopen. Hierbij worden de wensen van zowel de gast- als vraagouders zo goed mogelijk in kaart gebracht. Toch kan het gebeuren dat er een verschil van mening ontstaat tussen gastouders en Tamara’s gastouderbureau, vraagouders en Tamara’s gastouderbureau of tussen gast- en vraagouders onderling over de bemiddeling en begeleiding in de opvang. Er is een klachtenreglement ingesteld die bedoeld is om de klachten zo snel mogelijk naar uw tevredenheid op te lossen. De klachtenreglement van Tamara's gastouderbureau is op aanvraag beschikbaar.

Dus als er een situatie ontstaat waarin er sprake is van een klacht bevelen wij aan om de klacht eerst te bespreken met degene tegen wie de klacht zich richt. Wellicht kan in een gesprek dan tot een oplossing worden gekomen. Als er sprake is van een verschil van mening tussen een gastouder en vraagouder kan altijd de hulp van de bemiddelingsmedewerkster van Tamara’s worden ingeroepen. Er wordt dan op zeer korte termijn een gesprek gepland.

Als praten met degene tegen wie de klacht zich richt niet (meer) lukt dan kan een klacht worden ingediend bij de externe klachtencommissie. Tamara´s gastouderbureau is aangesloten bij Geschillencommissie Kinderopvang.

 

Klachtenreglement Tamara's januari 2018

 

Klachtenvrijbrief Klachtencommissie 2014

Klachtenvrijbrief Klachtenkamer 2014

 

Klachtenvrijbrief Klachtencommissie 2015

Klachtenvrijbrief Klachtenkamer 2015

 

Certificaat Geschillencommissie 2016

Certificaat Geschillencommissie 2017 

Certificaat Geschillencommissie 2018

Certificaat Geschillencommissie 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DANSWIJK 

 

Michelle

Ik (1985) ben getrouwd met mijn jeugdliefde Danny (1984) en ben de trotse moeder van Olivier (2011) en Pepijn (2020). Samen vormen we een liefdevol gezin!

In de afgelopen jaren heb ik bij verschillende organisaties in de kinderopvang mogen werken. Ook ben ik 4 jaar werkzaam  geweest in het basisonderwijs. Ik heb waardevolle ervaringen opgedaan, zoals het intensief begeleiden van een groep kinderen maar ook leidinggevende taken waargenomen bij verschillende kinderopvang organisaties. Wat het zo leuk maakt om in de kinderopvang te werken en meteen de reden dat ik Gastouderopvang Kids-First (2020) heb opgericht, is de band die je opbouwt met de kinderen en de ouders.

 Het bieden van een veilige en vertrouwde omgeving waarin het kind zich optimaal kan ontwikkelen is mijn streven en voorrecht om te mogen waarmaken.


Onze missie en visie

Om de wereld te ontdekken hebben kinderen veiligheid en geborgenheid nodig. Vanuit een vertrouwde positie durven kinderen op onderzoek uit te gaan en de wereld te verkennen. Omdat Kids-First een kleinschalige opvang is, is er een kleine groep kinderen aanwezig met bekende leeftijdsgenoten. Het samenspel zorgt ervoor dat kinderen een band met elkaar bouwen en zich op hun gemak voelen.

Kids-First is een christelijke opvang en dat betekent dat we stil staan bij de christelijke feestdagen en we geven kinderen de ruimte om te bidden voor het eten. Ongeacht de religie houden we met ieder kind rekening en is ieder kind welkom!

Kids-First draagt zorg voor voldoende aanbod van activiteiten en spelmateriaal dat aansluit bij de leeftijd en de interesse van elk kind. Door samen te zijn en te spelen leren kinderen ook rekening te houden met andere kinderen. Voorschoolse educatie Aap in de jungle komt elke dag naar voren tijdens ons spel.


Tarieven

Per kind €5,50 per uur. Inclusief drinken, broodmaaltijd, fruit, tussendoortjes, spel- en knutselmateriaal en diverse activiteiten.

Exclusief luiers, billendoekjes, flesvoeding en eventuele medicatie.

Kids-First voldoet volledig aan de eisen die de Belastingdienst stelt. We staan geregistreerd met het LRK-nummer: 308693887

Je kunt dus in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag!