U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Over Ons

Ik ben Tamara, enthousiaste, gezellige vrouw, getrouwd en moeder van 3 kinderen (2002, 2003 en 2009).
Na 12 jaar in het kinderdagverblijf te hebben gewerkt heb ik besloten om voor mijzelf te gaan beginnen als gastouder. Eind december 2017 ben ik gestopt als gastouder, na bijna 5 jaar gastouder te zijn geweest. En nu ga ik mij vooral richten op het gastouderbureau. 

Tamara’s streeft naar de mogelijke kwaliteit voor onze kinderopvang en werkt samen met enthousiaste, betrokken en goed opgeleide gastouders. De gastouders werken aan een belangrijke visie, namelijk ze bieden zorg en veiligheid, maar ook een doordachte pedagogische aanpak. In een kleinschalige omgeving kan het kind zich volop ontwikkelen en wordt het liefdevol verzorgd. Onze gastouders krijgen begeleiding van hun vaste bemiddelaar bij de dagelijkse zorg voor de kinderen. De ouder mag van mij verwachten dat ik toezie op de kwaliteit, veiligheid en hygiëne van de opvang.

Vanaf maart 2015 werk ik ook samen met Portabase. Daar kunnen de gastouders en vraagouders hun online urenregistratie invullen en inzien. U krijgt via Tamara’s tijdens het tekenen van de contracten inlogcodes om er op te kunnen.

Ik verwelkom u graag als gast- of vraagouder. Dus neem gerust contact met mij op.