U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Cursusaanbod

EHBO

Eén van de eisen vanuit de wet Kinderopvang en kwaliteitseisen peuterspeelzalen is dat gastouders in het bezit dienen te zijn van een geldig certificaat Eerste Hulp bij Kinderen, speciaal voor gastouders.

Tamara's gastouderbureau organiseert EHBO herhalingen die een gastouder bij mij 2x in het jaar moet herhalen. Want alle onderwerpen lukt niet op één avond door genomen te hebben. Zodat alles up-to-date blijft. Het wordt in een huiselijke sfeer gedaan, dus geen stampwerk of allerlei vragen en antwoorden die je moet noteren op een blaadje. Maar alles wordt rustig doorgenomen met ze allen en besproken. Het wordt gegeven in de avond van 19.30 tot 21.30 uur.

Het wordt gegeven door Rob via het oranje kruis/rode kruis. Van tevoren krijg je huiswerk door die je dan doorgelezen moet hebben. Het wordt in het voor- en najaar (maart en september) gehouden. En Tamara's houdt ook bij wanneer het EHBO pasjes weer vernieuwd moet worden.

Dus laat het maar weten als je de EHBO herhalingen wilt volgen via Tamara's gastouderbureau.

  

Meldcode Huiselijk Geweld en Kindermishandeling

Omdat ik dit onderwerp heel belangrijk vindt als gastouderbureau, het heel leerzaam is, je het kan herkennen als gastouder als er iets is of je hebt een vermoeden. Dat je dan als gastouder op dat moment weet wat voor stappen je moet nemen. Dat je weet wat er van je verwacht wordt, als je hiermee te maken zou krijgen. 

Daarom heeft het gastouderbureau Augeo gevonden. Zij bieden een digitale cursus aan voor           € 24,20. Deze cursus kan je gewoon thuis doen achter je computer/laptop en duurt 2 uurtjes. Na afloop krijg je een certificaat, dat je de cursus gevolgd hebt. Het gastouderbureau wilt graag een kopie van het certificaat ontvangen, zodat die toegevoegd kan worden aan je persoonlijke dossier.

 

Tamara's gastouderbureau heeft samen met Pascal Heuvink de cursus Meldcode Kindermishandeling met grensoverschrijdend gedrag gevolgd bij Kiki Training & Coaching. 

 

 

 

DANSWIJK 

 

Michelle

Ik (1985) ben getrouwd met mijn jeugdliefde Danny (1984) en ben de trotse moeder van Olivier (2011) en Pepijn (2020). Samen vormen we een liefdevol gezin!

In de afgelopen jaren heb ik bij verschillende organisaties in de kinderopvang mogen werken. Ook ben ik 4 jaar werkzaam  geweest in het basisonderwijs. Ik heb waardevolle ervaringen opgedaan, zoals het intensief begeleiden van een groep kinderen maar ook leidinggevende taken waargenomen bij verschillende kinderopvang organisaties. Wat het zo leuk maakt om in de kinderopvang te werken en meteen de reden dat ik Gastouderopvang Kids-First (2020) heb opgericht, is de band die je opbouwt met de kinderen en de ouders.

 Het bieden van een veilige en vertrouwde omgeving waarin het kind zich optimaal kan ontwikkelen is mijn streven en voorrecht om te mogen waarmaken.


Onze missie en visie

Om de wereld te ontdekken hebben kinderen veiligheid en geborgenheid nodig. Vanuit een vertrouwde positie durven kinderen op onderzoek uit te gaan en de wereld te verkennen. Omdat Kids-First een kleinschalige opvang is, is er een kleine groep kinderen aanwezig met bekende leeftijdsgenoten. Het samenspel zorgt ervoor dat kinderen een band met elkaar bouwen en zich op hun gemak voelen.

Kids-First is een christelijke opvang en dat betekent dat we stil staan bij de christelijke feestdagen en we geven kinderen de ruimte om te bidden voor het eten. Ongeacht de religie houden we met ieder kind rekening en is ieder kind welkom!

Kids-First draagt zorg voor voldoende aanbod van activiteiten en spelmateriaal dat aansluit bij de leeftijd en de interesse van elk kind. Door samen te zijn en te spelen leren kinderen ook rekening te houden met andere kinderen. Voorschoolse educatie Aap in de jungle komt elke dag naar voren tijdens ons spel.


Tarieven

Per kind €5,50 per uur. Inclusief drinken, broodmaaltijd, fruit, tussendoortjes, spel- en knutselmateriaal en diverse activiteiten.

Exclusief luiers, billendoekjes, flesvoeding en eventuele medicatie.

Kids-First voldoet volledig aan de eisen die de Belastingdienst stelt. We staan geregistreerd met het LRK-nummer: 308693887

Je kunt dus in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag!