U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Gastouders in Almere Waterwijk

 

1. Annie Boevé  

Ik ben al 22 jaar gastouder ik vind het belangrijk om een kind een thuis gevoel te geven waar ze zich zelf mogen zijn. Ik vang ook kinderen op met een beperking. Mee-eten is mogelijk voor een bepaald bedrag. 

 

 

 

2. Sharon van den Berg    Sharon 

Mijn naam is Sharon van den Berg en ben 34 jaar. Trotste moeder van een jongen/meisje tweeling van 9 jaar. Na jarenlang met veel plezier te hebben gewerkt op een kinderdagverblijf, voorschool en peuterspeelzalen, werd het tijd om voor mezelf te beginnen.

Ik ben in het bezit van:

-SPW diploma.

-Certificaat kinderpsychologie

-Certificaat taaltoets

-Verschillende VVE certificaten

-Certificaat SLO-doelen

-EHBO

-KvK nummer

Wat bied ik aan:

Ik ben 3 dagen open: maandag, dinsdag en woensdag van 7:00u tot 18u. Halve dagopvang is mogelijk. Tarief: 5 euro per uur. Wie mag er gezellig komen spelen: van 0 tot 4 jaar. Ik zal werken met (maandelijkse)thema's en dat zie je terug in de werkjes, liedjes, materiaal en themahoek. Hierbij ga ik uit van de mogelijkheden en interesse van het kind. Ook werk ik met dagritmekaarten waardoor er structuur en rust op de groep is. Wat vind ik belangrijk: (buiten)spelen, vies mogen worden, ervaren, en lezen. Ons gezin bestaat ook uit twee katten: Wolfje en Minoes.

Voor vragen/opmerkingen mag u me altijd mailen of maak vrijblijvend een afspraak. 

met vriendelijke groet, Sharon van den Berg