U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Gastouders in Almere Waterwijk

 

1. Annie Boevé  

Ik ben al 22 jaar gastouder ik vind het belangrijk om een kind een thuis gevoel te geven waar ze zich zelf mogen zijn. Ik vang ook kinderen op met een beperking. Mee-eten is mogelijk voor een bepaald bedrag. 

 

 

 

2. Sharon van den Berg    Sharon 

Mijn naam is Sharon van den Berg en ben 34 jaar. Trotste moeder van een jongen/meisje tweeling van 9 jaar. Na jarenlang met veel plezier te hebben gewerkt op een kinderdagverblijf, voorschool en peuterspeelzalen, werd het tijd om voor mezelf te beginnen.

Ik ben in het bezit van:

-SPW diploma.

-Certificaat kinderpsychologie

-Certificaat taaltoets

-Verschillende VVE certificaten

-Certificaat SLO-doelen

-EHBO

-KvK nummer

Wat bied ik aan:

Ik ben 3 dagen open: maandag, dinsdag en woensdag van 7:00u tot 18u. Halve dagopvang is mogelijk. Tarief: 5 euro per uur. Wie mag er gezellig komen spelen: van 0 tot 4 jaar. Ik zal werken met (maandelijkse)thema's en dat zie je terug in de werkjes, liedjes, materiaal en themahoek. Hierbij ga ik uit van de mogelijkheden en interesse van het kind. Ook werk ik met dagritmekaarten waardoor er structuur en rust op de groep is. Wat vind ik belangrijk: (buiten)spelen, vies mogen worden, ervaren, en lezen. Ons gezin bestaat ook uit twee katten: Wolfje en Minoes.

Voor vragen/opmerkingen mag u me altijd mailen of maak vrijblijvend een afspraak. 

met vriendelijke groet, Sharon van den Berg

 

 

 

DANSWIJK 

 

Michelle

Ik (1985) ben getrouwd met mijn jeugdliefde Danny (1984) en ben de trotse moeder van Olivier (2011) en Pepijn (2020). Samen vormen we een liefdevol gezin!

In de afgelopen jaren heb ik bij verschillende organisaties in de kinderopvang mogen werken. Ook ben ik 4 jaar werkzaam  geweest in het basisonderwijs. Ik heb waardevolle ervaringen opgedaan, zoals het intensief begeleiden van een groep kinderen maar ook leidinggevende taken waargenomen bij verschillende kinderopvang organisaties. Wat het zo leuk maakt om in de kinderopvang te werken en meteen de reden dat ik Gastouderopvang Kids-First (2020) heb opgericht, is de band die je opbouwt met de kinderen en de ouders.

 Het bieden van een veilige en vertrouwde omgeving waarin het kind zich optimaal kan ontwikkelen is mijn streven en voorrecht om te mogen waarmaken.


Onze missie en visie

Om de wereld te ontdekken hebben kinderen veiligheid en geborgenheid nodig. Vanuit een vertrouwde positie durven kinderen op onderzoek uit te gaan en de wereld te verkennen. Omdat Kids-First een kleinschalige opvang is, is er een kleine groep kinderen aanwezig met bekende leeftijdsgenoten. Het samenspel zorgt ervoor dat kinderen een band met elkaar bouwen en zich op hun gemak voelen.

Kids-First is een christelijke opvang en dat betekent dat we stil staan bij de christelijke feestdagen en we geven kinderen de ruimte om te bidden voor het eten. Ongeacht de religie houden we met ieder kind rekening en is ieder kind welkom!

Kids-First draagt zorg voor voldoende aanbod van activiteiten en spelmateriaal dat aansluit bij de leeftijd en de interesse van elk kind. Door samen te zijn en te spelen leren kinderen ook rekening te houden met andere kinderen. Voorschoolse educatie Aap in de jungle komt elke dag naar voren tijdens ons spel.


Tarieven

Per kind €5,50 per uur. Inclusief drinken, broodmaaltijd, fruit, tussendoortjes, spel- en knutselmateriaal en diverse activiteiten.

Exclusief luiers, billendoekjes, flesvoeding en eventuele medicatie.

Kids-First voldoet volledig aan de eisen die de Belastingdienst stelt. We staan geregistreerd met het LRK-nummer: 308693887

Je kunt dus in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag!