U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

gastouders in Tussen de Vaarten

 

1. Martine Boerma  Martine

Beste ouders,
Mijn naam is Martine, geboren in 1973 en getrouwd met Ronald, We hebben een zoon (2009) en wonen in de wijk Tussen de Vaarten in Almere.
Sinds 1993 ben ik gediplomeerd voor de richting kinderopvang en heb sindsdien een veelzijdige loopbaan binnen de kinderopvang. Ik onderneem veel met de kinderen, ben creatief en werk graag met thema's. Knutselen, zingen, dansen, cup cakes bakken, voorlezen, naar buiten gaan, de speeltuin in de straat bezoeken of gewoon lekker spelen in onze achtertuin. Het kan allemaal! Wanneer de kleinsten op bed liggen, is er extra aandacht voor de oudere kinderen. Dan doen we leuke en leerzame activiteiten samen.
Liefde, aandacht, warmte, respect, geborgenheid , duidelijkheid en flexibiliteit vind ik belangrijk.
Ik vang kinderen op in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Mijn gastouderopvang Eeyore is een erkend leerbedrijf en is geregistreerd in het landelijk register kinderopvang. Mijn werkdagen zijn dinsdag, donderdag en vrijdag. En heb op dit moment nog 1 hele dag plek op de dinsdag, donderdag en vrijdag en 2 ochtenden op de dinsdag en donderdag. En medio februari 2019 komt er weer een huisdier in huis, namelijk een katertje of een poes.
Heeft u interesse of wilt u meer weten over mijn gastouderopvang? Neem dan contact op via het gastouderbureau. 
Hartelijke groeten, Martine 

 

 

2. Fenscka Blankert  Fenscka

 

 

3. Muriel Berggraaf 

 

 

 

4. Bianca van de Beek

Beste vraagouders. Graag stel ik mij even voor. Ik ben Bianca en ik ben al  10 jaar gastouder en dat doe ik met veel plezier en liefde. Bij ons komen elke dag kindjes met verschillende leeftijden. Elk kind is uniek en heeft zijn/haar eigen kwaliteit en dat stimuleer ik door verschillend speelgoed aan te bieden zoals: verschillende soorten boekjes te lezen, puzzels maken ,memory spelen en leren met getallen en letters om de kinderen spelenderwijs voor te bereiden voor de basisschool. Ook werken wij met de seizoenen en met belangrijke gebeurtenissen zoals Vaderdag, Moederdag, kerst enzovoort. Mocht u meer informatie willen of referenties willen van vraagouders dan kan u contact opnemen. Bianca van de Beek