U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

gastouders in Stedenwijk

 

1. Oesha Jharap  Oesha

Ik ben Oesha en woon samen met mijn man en 2 kinderen, jongens van 11 en 7 jaar in Stedenwijk. Voordat ik gastouder werd, heb ik stage gelopen bij een kinderdagverblijf voor SPW3. Nadat ik bij de kinderdagverblijf heb beproeft, vond ik het leuk en heerlijk en wilde het thuis uitvoeren. Ik was ook als vrijwilliger op elke woensdag bij een basisschool als hulp voor groep 1 en 2.

Het stimuleren en motiveren in de ontwikkeling en zien hoe ze alles zo snel oppakken vind ik geweldig. Daarbij vind ik het belangrijk dat een kind echt kind mag zijn. Ze ontdekken dingen of proberen dingen uit. Er is ruim aanbod aan speelgoed voor alle leeftijdsfasen van het kind. Als het weer toelaat, gaan we een stukje wandelen, in het bos of naar een speeltuin. In de veranda is het ook extra ruimte om te spelen, waarbij ze een beetje gevoel hebben dat ze buiten zijn. Verder wordt er geknutseld en spelletjes o.a. kwartet of memory extra. Woordenschat te uitbreiden, door voor te lezen, zingen, dansen. Ik werk ook vaak met seizoenen en thema's. Het is belangrijk om kinderen te ondersteunen in hun ontwikkeling, bv fijne en grove motoriek, zelfzorg , opvoeding, normen en waarden enz. Tevens geef ik ze geborgenheid, veiligheid , regelmaat en veel persoonlijke aandacht voor uw kind. U kunt bij mij terecht voor opvang, studiedagen en vakanties. De weekenden en avond in overleg. Ik voldoe namelijk aan alle wettelijke vereisten. 

Mocht u vragen hebben of een keer kennis willen maken, dan hoor ik graag van u! Tot ziens! 

Groetjes, Oesha Jharap

 

DANSWIJK 

 

Michelle

Ik (1985) ben getrouwd met mijn jeugdliefde Danny (1984) en ben de trotse moeder van Olivier (2011) en Pepijn (2020). Samen vormen we een liefdevol gezin!

In de afgelopen jaren heb ik bij verschillende organisaties in de kinderopvang mogen werken. Ook ben ik 4 jaar werkzaam  geweest in het basisonderwijs. Ik heb waardevolle ervaringen opgedaan, zoals het intensief begeleiden van een groep kinderen maar ook leidinggevende taken waargenomen bij verschillende kinderopvang organisaties. Wat het zo leuk maakt om in de kinderopvang te werken en meteen de reden dat ik Gastouderopvang Kids-First (2020) heb opgericht, is de band die je opbouwt met de kinderen en de ouders.

 Het bieden van een veilige en vertrouwde omgeving waarin het kind zich optimaal kan ontwikkelen is mijn streven en voorrecht om te mogen waarmaken.


Onze missie en visie

Om de wereld te ontdekken hebben kinderen veiligheid en geborgenheid nodig. Vanuit een vertrouwde positie durven kinderen op onderzoek uit te gaan en de wereld te verkennen. Omdat Kids-First een kleinschalige opvang is, is er een kleine groep kinderen aanwezig met bekende leeftijdsgenoten. Het samenspel zorgt ervoor dat kinderen een band met elkaar bouwen en zich op hun gemak voelen.

Kids-First is een christelijke opvang en dat betekent dat we stil staan bij de christelijke feestdagen en we geven kinderen de ruimte om te bidden voor het eten. Ongeacht de religie houden we met ieder kind rekening en is ieder kind welkom!

Kids-First draagt zorg voor voldoende aanbod van activiteiten en spelmateriaal dat aansluit bij de leeftijd en de interesse van elk kind. Door samen te zijn en te spelen leren kinderen ook rekening te houden met andere kinderen. Voorschoolse educatie Aap in de jungle komt elke dag naar voren tijdens ons spel.


Tarieven

Per kind €5,50 per uur. Inclusief drinken, broodmaaltijd, fruit, tussendoortjes, spel- en knutselmateriaal en diverse activiteiten.

Exclusief luiers, billendoekjes, flesvoeding en eventuele medicatie.

Kids-First voldoet volledig aan de eisen die de Belastingdienst stelt. We staan geregistreerd met het LRK-nummer: 308693887

Je kunt dus in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag!