U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

gastouders in Stedenwijk

 

1. Oesha Jharap  Oesha

Ik ben Oesha en woon samen met mijn man en 2 kinderen, jongens van 11 en 7 jaar in Stedenwijk. Voordat ik gastouder werd, heb ik stage gelopen bij een kinderdagverblijf voor SPW3. Nadat ik bij de kinderdagverblijf heb beproeft, vond ik het leuk en heerlijk en wilde het thuis uitvoeren. Ik was ook als vrijwilliger op elke woensdag bij een basisschool als hulp voor groep 1 en 2.

Het stimuleren en motiveren in de ontwikkeling en zien hoe ze alles zo snel oppakken vind ik geweldig. Daarbij vind ik het belangrijk dat een kind echt kind mag zijn. Ze ontdekken dingen of proberen dingen uit. Er is ruim aanbod aan speelgoed voor alle leeftijdsfasen van het kind. Als het weer toelaat, gaan we een stukje wandelen, in het bos of naar een speeltuin. In de veranda is het ook extra ruimte om te spelen, waarbij ze een beetje gevoel hebben dat ze buiten zijn. Verder wordt er geknutseld en spelletjes o.a. kwartet of memory extra. Woordenschat te uitbreiden, door voor te lezen, zingen, dansen. Ik werk ook vaak met seizoenen en thema's. Het is belangrijk om kinderen te ondersteunen in hun ontwikkeling, bv fijne en grove motoriek, zelfzorg , opvoeding, normen en waarden enz. Tevens geef ik ze geborgenheid, veiligheid , regelmaat en veel persoonlijke aandacht voor uw kind. U kunt bij mij terecht voor opvang, studiedagen en vakanties. De weekenden en avond in overleg. Ik voldoe namelijk aan alle wettelijke vereisten. 

Mocht u vragen hebben of een keer kennis willen maken, dan hoor ik graag van u! Tot ziens! 

Groetjes, Oesha Jharap