U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Opvangmarkt

Via Tamara’s Opvangmarkt kunt u eenvoudig in contact komen met gastouders die opvang aanbieden. In het kopje zoek naar gastouders ziet u de profielen van onze gastouders.

Als u op zoek bent naar een gastouder die aangesloten zit bij Tamara's dan kunt u op de volgende link klikken. Daar ziet u alle gastouders er tussen staan met de juiste LRKP nummer erbij. Met daarbij hun LRKP inspectierapport van de GGD.

http://www.landelijkregisterkinderopvang.nl/pp/inzien/Oko/Gob/Bemiddelingsrelaties.jsf?selectedResultId=112328&currentPage=0

 

Welke gastouders zijn er gekoppeld aan Tamara's in Almere Poort

11. 1.

1. 1.     11             Odyssa Plantijn, Wijk Almere poort Odyssa

Mijn naam is Odyssa Plantijn (1982). Ik ben een geregistreerd gastouder in Almere poort en in de
buurt. Ik woon in Columbuskwartier. Ik beschik over ruim 8 jaar ervaring met het werken met kinderen van alle leeftijd. Ik ben in het bezit van alle wettelijke papieren en diploma's. Daarnaast ben ik bevoegd als onderwijsassistent en kan ik schoolgaande kinderen ook huiswerkbegeleiding
geven. Ik vang kindjes bij mij thuis op en heb nog plekken beschikbaar. Ik vind het belangrijk om een veilig, rustig en fijne omgeving aan de kinderen te bieden zodat ze zich op hun gemak kunnen voelen. Ik ben zorgzaam, liefdevol, geduldig en actief. Op dit moment heb ik in totaal 9 gastkindjes die verspreid over de week komen. Ze variëren van 18 maanden tot 9  jaar. Graag zou ik in contact met u willen komen als u nog op zoek ben naar een gastouder voor uw kind(eren)  en kunnen we een kennismakingsgesprek inplannen om één en ander te bespreken en kijken of het een match is.

Groetjes,

Odyssa Plantijn

 

2. Patricia Bakker, Wijk Almere Poort  Patricia

Ik ben Patricia (1984). Samen met mijn dochtertje (2013) wonen we in Almere poort.

Ik heb al 13 jaar ervaring in de kinderopvang en heb nu gekozen om gastouder te worden. Het werken met kinderen is zo afwisselt, geen dag is hetzelfde. De ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar gaat zo snel, het is zo leuk om dat te volgen en kinderen daar bij te stimuleren. Mijn doel is dat kindjes het gezellig hebben en dat zij zich vertrouwd voelen in een huiselijke omgeving met veel creativiteit en veel gezelligheid. Ik hou van knutselen, dansen, liedjes zingen en gezellig spelen en verhaaltjes lezen. Daarbij stimuleer ik kindjes in het aangeven van hun grenzen en hun normen en waarden eigen maken. Het creëren van emotionele veiligheid, sociale en persoonlijke competenties en een hygiënische en veilige omgeving staan bij mij voor op. Daarnaast woon ik vlak bij een mooi natuur gebied waar we geregeld zullen gaan wandelen en zullen genieten van de dieren. Ook heb ik een tuin waar we lekker buiten kunnen spelen.

Een betrouwbare, gezellige oppas met jaren ervaring in de kinderopvang .

Opvangdagen: Maandag tot Vrijdag

Ik hoop snel kennis met u te mogen maken en u kind(jes) te mogen opvangen.

Hartelijke groet, Patricia (Gastouder "De Kleine Droomwereld)

 

 

 

3. Sabah Yusuf Boss, Wijk Almere Poort  Sabah

Hallo ouders,

 

Neem een kijkje op mijn website www.funkidspoort.nl/gastouder-almere-poort 

Groetjes Sabah

 

 

4. Patricia Heeres, Wijk Almere Poort         Patriciah

Mijn naam is Patricia Heeres, ik ben 44 jaar, getrouwd en moeder van 3 kinderen, van 19, 16
en 5 jaar oud, waarvan de twee jongste nog thuis wonen.

Ik heb na 25 jaar werkzaam te zijn geweest in de kinderopvang, besloten om voor mezelf te
beginnen als gastouder. Ik heb in die afgelopen 25 jaar met alle leeftijdsgroepen gewerkt, maar de meeste tijd heb ik gewerkt op een babygroep, waarvan de laatste 10 jaar op een mini babygroep. Daar zitten de allerkleinste kindjes van 10 weken tot 12 maanden.

Naast mijn opleiding MDGO_AW heb ik de opleiding gevolgd tot docent babymassage en geef
dan ook cursussen en workshops hierin. Ook ben ik in het bezit van mijn diploma VVE. (Vroegtijdige Voorschoolse Educatie)

Op dit moment volg ik de opleiding tot Babycoach en hoop deze in december 2017 te hebben afgerond. Dan mag ik bij babycoach noemen en mag ik ouders begeleiden met hun hulpvraag met betrekking tot hun baby. Dit is natuurlijk ook een hele mooie aanvulling op mijn werk als gastouder.

Wat ik  belangrijk vind als gastouder, is dat de opvang een verlengstuk is van thuis. Ik ben ervan overtuigd dat een kind gebaat is bij Rust, Reinheid en Regelmaat. Daarbij vind ik het van belang dat een kindje mag ontwikkelen in zijn eigen tempo en op zijn eigen(wijze) manier. Natuurlijk
zal ik de kinderen uitdagen en stimuleren, maar wel in een tempo die zij aangeven. Ik wil de kinderen vooral veiligheid en geborgenheid geven, een plekje waar ze zich thuis voelen.

Ik vind de rol van de ouder in de opvang erg belangrijk. Het is niet niks om je kindje in handen van een ander achter te laten. Het is niet alleen het kindje dat een veilig en vertrouwd gevoel moet hebben bij de opvang, maar ook zeer zeker de ouders. Het moet een fijne plek zijn om naar toe te gaan.

Ik vang kindjes op in de leeftijd van 0-6 jaar. Onze jongste zoon is 5 en het zou fijn zijn als BSO kindjes ook met elkaar kunnen spelen. Vandaar dat ik de leeftijden niet te ver uit elkaar wil laten lopen. Natuurlijk is het niet zo dat als uw kindje 6 is geworden de opvang stopt. Maar voor nu neem ik kindjes aan tot de leeftijd van 6 jaar.

Wij wonen in een kindvriendelijke buurt en aan de voorkant van onze woning zit een autovrij plein met speeltoestellen. Een heerlijke plek dus om buiten te zijn. Ook hebben wij de beschikking over een tuin,met veel schaduwplekken,  dus de kinderen zullen veel buiten zijn. Mijn bedoeling is, zodra het weer het ook maar even toelaat om er met de kinderen op uit te trekken. Een wandeling door de wijk...naar de diertjes of een klein uitstapje. Dit alles natuurlijk met de veiligheid voor de kinderen voorop!

Ik werk op de maandag, dinsdag en woensdag.

Dus als u een plekje zoekt voor uw kindje op de maandag, dinsdag, woensdag, kunnen wij altijd kijken naar de mogelijkheden.

Ik ben open van 7.00-19.00 en biedt de mogelijkheid tot warm eten om 17.30 uur. Wij hebben
een eigen moestuin, dus met regelmaat wordt hier vers uit gegeten.

Ik hoop dat ik u kindje mag verwelkomen bij Jade Gastouderopvang,

Liefs
Patricia

 

 

5. Nariman Marchouh, wijk Almere Poort       

Gastouder lief

Ik ben in 2012 voor het eerste als  gastouder begonnen. Ik heb bij kinderdagverblijf, peuterspeelzalen en basisscholen als klassenonderwijs assistente  gewerkt. Ik heb de opleiding MBO niveau 3 gedaan. Ik heb de EHBO cursus gevolgd. Ik vind het heel belangrijk dat mijn gastkinderen zich prettige voelen waar zij/hij bevindt, daarnaast is veiligheid en structuur zeer van belang. Activiteiten dat ik leuk vind om met kinderen te doen zijn vooral spelletjes, bewegen, koken. Ook spelletjes waar je naar elkaar kunt luisteren en samen werken.  Ik heb een dag programma opgesteld hoe mijn dag er uit zou gaat zien.

 

 

 

DANSWIJK 

 

Michelle

Ik (1985) ben getrouwd met mijn jeugdliefde Danny (1984) en ben de trotse moeder van Olivier (2011) en Pepijn (2020). Samen vormen we een liefdevol gezin!

In de afgelopen jaren heb ik bij verschillende organisaties in de kinderopvang mogen werken. Ook ben ik 4 jaar werkzaam  geweest in het basisonderwijs. Ik heb waardevolle ervaringen opgedaan, zoals het intensief begeleiden van een groep kinderen maar ook leidinggevende taken waargenomen bij verschillende kinderopvang organisaties. Wat het zo leuk maakt om in de kinderopvang te werken en meteen de reden dat ik Gastouderopvang Kids-First (2020) heb opgericht, is de band die je opbouwt met de kinderen en de ouders.

 Het bieden van een veilige en vertrouwde omgeving waarin het kind zich optimaal kan ontwikkelen is mijn streven en voorrecht om te mogen waarmaken.


Onze missie en visie

Om de wereld te ontdekken hebben kinderen veiligheid en geborgenheid nodig. Vanuit een vertrouwde positie durven kinderen op onderzoek uit te gaan en de wereld te verkennen. Omdat Kids-First een kleinschalige opvang is, is er een kleine groep kinderen aanwezig met bekende leeftijdsgenoten. Het samenspel zorgt ervoor dat kinderen een band met elkaar bouwen en zich op hun gemak voelen.

Kids-First is een christelijke opvang en dat betekent dat we stil staan bij de christelijke feestdagen en we geven kinderen de ruimte om te bidden voor het eten. Ongeacht de religie houden we met ieder kind rekening en is ieder kind welkom!

Kids-First draagt zorg voor voldoende aanbod van activiteiten en spelmateriaal dat aansluit bij de leeftijd en de interesse van elk kind. Door samen te zijn en te spelen leren kinderen ook rekening te houden met andere kinderen. Voorschoolse educatie Aap in de jungle komt elke dag naar voren tijdens ons spel.


Tarieven

Per kind €5,50 per uur. Inclusief drinken, broodmaaltijd, fruit, tussendoortjes, spel- en knutselmateriaal en diverse activiteiten.

Exclusief luiers, billendoekjes, flesvoeding en eventuele medicatie.

Kids-First voldoet volledig aan de eisen die de Belastingdienst stelt. We staan geregistreerd met het LRK-nummer: 308693887

Je kunt dus in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag!