U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

gastouders in Noordenplassen

 

1. Laura Quartel  Laura

 

Best ouders/verzorgers, 

Als ouders is u kindje het meest dierbare bezit, daarom is het voor ouders belangrijk dat zij weten dat ze op een veilige en een natuurlijke plek worden opgevangen.

U wilt het beste voor u kindje en ik bied uw graag een leuke, gezellige, huiselijke, creatieve, leerzame en kleinschalige opvang aan, waar u uw kindje met een gerust hart achter kunt laten.

Ik streef naar het creëren van emotionele veiligheid, het stimuleren in sociaal contact, het stimuleren van persoonlijk kunnen en het eigen maken van normen en waarden.  

Met mijn ervaring als 12 jaar pedagogische medewerker waarvan 7 jaar op een groep van 0-4 jaar weet ik wat ik kan bieden qua emotionele veiligheid, sociaal contact, normen en waarden eigen maken en vooral een hele gezellig opvang met veel gezelligheid, plezier, warmte en creativiteit.

Gastouder “Het Bottertje” vangt kindjes van 0 – 4 jaar op van maandag tot vrijdag zowel vaste opvang als flexibele opvang (m.u.v. Woensdag dit is wel bespreekbaar) 

uur tarief van Gastouder “Het Bottertje” is 5,- per uur dit is inclusief: vers fruit, broodmaaltijden, drinken, tussendoortjes en billendoekjes. 

Ik hoop dat ik u en u kind(jes) mag verwelkomen. 

Vriendelijke groet Gastouder “Het Bottertje”

Laura Quartel

 

 

 

2. Anja Meekes  anja

 

Beste (aanstaande) ouders,

 

Zijn jullie op zoek naar een leuke, gezellige en knusse opvang voor jullie kindje(s)? Stop dan met zoeken en kom snel  kijken bij gastouderopvang Anja.

De opvang is kleinschalig (max 6 kindjes per dag), huiselijk,  sfeervol , knus en altijd 1 vast gezicht voor jullie kind.

De belangrijkste kenmerken van de opvang zijn:

Gezelligheid, veel aandacht, we spelen heel veel buiten, werken met thema’s, knutselen veel.  We vieren alle verjaardagen en sinterklaas en er komt jaarlijks een fotograaf op bezoek. We gaan vaak  op pad met de bakfiets.

 

Vanaf Maart is er weer een plekje beschikbaar!

 

Zijn jullie nieuwsgierig geworden en willen jullie gauw een kijkje komen nemen? Neem dan snel contact op.

 

Hopelijk tot snel.

 

Gastouderopvang Anja

Stopperknoop, 1319 GK Almere (Noorderplassen)

0614994127

 

Website: www.gastouderopvanganja.nl

 

 

 

DANSWIJK 

 

Michelle

Ik (1985) ben getrouwd met mijn jeugdliefde Danny (1984) en ben de trotse moeder van Olivier (2011) en Pepijn (2020). Samen vormen we een liefdevol gezin!

In de afgelopen jaren heb ik bij verschillende organisaties in de kinderopvang mogen werken. Ook ben ik 4 jaar werkzaam  geweest in het basisonderwijs. Ik heb waardevolle ervaringen opgedaan, zoals het intensief begeleiden van een groep kinderen maar ook leidinggevende taken waargenomen bij verschillende kinderopvang organisaties. Wat het zo leuk maakt om in de kinderopvang te werken en meteen de reden dat ik Gastouderopvang Kids-First (2020) heb opgericht, is de band die je opbouwt met de kinderen en de ouders.

 Het bieden van een veilige en vertrouwde omgeving waarin het kind zich optimaal kan ontwikkelen is mijn streven en voorrecht om te mogen waarmaken.


Onze missie en visie

Om de wereld te ontdekken hebben kinderen veiligheid en geborgenheid nodig. Vanuit een vertrouwde positie durven kinderen op onderzoek uit te gaan en de wereld te verkennen. Omdat Kids-First een kleinschalige opvang is, is er een kleine groep kinderen aanwezig met bekende leeftijdsgenoten. Het samenspel zorgt ervoor dat kinderen een band met elkaar bouwen en zich op hun gemak voelen.

Kids-First is een christelijke opvang en dat betekent dat we stil staan bij de christelijke feestdagen en we geven kinderen de ruimte om te bidden voor het eten. Ongeacht de religie houden we met ieder kind rekening en is ieder kind welkom!

Kids-First draagt zorg voor voldoende aanbod van activiteiten en spelmateriaal dat aansluit bij de leeftijd en de interesse van elk kind. Door samen te zijn en te spelen leren kinderen ook rekening te houden met andere kinderen. Voorschoolse educatie Aap in de jungle komt elke dag naar voren tijdens ons spel.


Tarieven

Per kind €5,50 per uur. Inclusief drinken, broodmaaltijd, fruit, tussendoortjes, spel- en knutselmateriaal en diverse activiteiten.

Exclusief luiers, billendoekjes, flesvoeding en eventuele medicatie.

Kids-First voldoet volledig aan de eisen die de Belastingdienst stelt. We staan geregistreerd met het LRK-nummer: 308693887

Je kunt dus in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag!