U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Gastouders in Almere Buiten

 

1. Arja Verkamman, Wijk Molenbuurt Arja

Peuterleidster geweest. 3 jaar terug mee gestopt, pleegkinderen in huis gehad toen die weer naar ouders terug gingen ben ik gastouder geworden. Ik vind het leuk om de ontwikkeling van het kind te volgen en te stimuleren. Kinderen moeten lekker kunnen spelen en geprikkeld worden door speelgoed aan te bieden die hun uitdaagt. Knutselen en buiten spelen voorlezen muziek maken horen hier ook bij 

 

 

2. Saima Achoud, Wijk Oostvaardersbuurt

 

 

3. Natalie van den Berg - Cowie, wijk Oostvaardersbuurt

 

 

4. Marieke Cohen, Wijk Regenboogbuurt  Marieke

gastouderopvang in de Regenboogbuurt, Almere Buiten.

Waar kinderen de ruimte hebben om heerlijk te spelen, zingen, dansen, bouwen, tekenen en noem maar op! Ook beschikken wij over een heerlijke tuin met genoeg buitenspeelgoed.

Kom snel kennis maken!

 

 

 

5. Tara Kuiper, wijk Stripheldenbuurt   Tara

 

 

Lieve Papa’s en Mama’s 

Ik ben Tara Kuiper en ben al sinds 2000 werkzaam in de kinderopvang, momenteel werk ik de dinsdagen en donderdagen op een KDV en daarnaast werk ik inmiddels al sinds 2014 als gastouder. Ik ben als gastouder gaan werken omdat ik merkte dat ik meer quality time met kinderen wilde en dit thuis beter gaat omdat je dan minder kinderen hebt.

Ik heb daarom nu ook maar een klein aantal gastkindjes omdat ik vind dat ik de tijd voor uw kind(eren) moet hebben. Ik laat uw kind ook lekker kind zijn en ga ze niets opdringen, alles op kun tijd :-) 

Doordat ik ook nog op een KDV werk, blijf ik altijd bij geschoold, en heb ik ook mijn BHV diploma, EHBO diploma en heb ik een VVE certificaat.

Ik woon in een ruime 1 gezinswoning met ruime achtertuin. Ik woon samen met mijn man en heb een zoon (2006) en dochter (2008), daarnaast heb ik 2 lieve hondjes die erg van knuffelen houden en een tamme vogel in huis, deze gaat er pas uit als ik zeker weet dat uw kindje dit ook leuk vind en dit ook goed gaat.

In de tuin heb ik een volière met verschillende vogels en 3 lieve knuffel-kippen. U moet het dan ook niet erg vinden als uw kind in aanraking komt met dieren.

Ik vind het belangrijk dat uw kind zich veilig en vertrouwd voelt en hier doe ik dan ook alles aan.

Ook vind ik het belangrijk dat de kinderen mee gaan in het gezinsleven en dus ook gezellig mee gaan boodschapjes doen en mee uitstapjes gaat maken.

Mijn hobby’s zijn cadeau artikelen personaliseren en kleding bedrukken, verder kan ik nog heel veel en ben ik een echte Duizendpoot en daar komt dan ook mijn naam vandaan.

 

Ben je geïnteresseerd geraakt in ons en mijn opvang dan mag je altijd contact met mij op nemen via taradeduizendpoot@gmail.com of neem een kijkje op mijn Facebookpagina Tara de duizendpoot.  

 

 

6. Esther Oude Voshaar, Wijk Bloemenbuurt  Esther

Beste ouders,  

Bent u op zoek naar een geregistreerde gastouder in de bloemenbuurt en omgeving, dan heeft u die nu gevonden!

Mijn naam is Esther Oude Voshaar. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen van 7 en 4 jaar. Ik werk al sinds 2007 met kinderen en heb dit zowel in het onderwijs gedaan als op een kinderdagverblijf en ben dit voort gaan zetten thuis. Ik vind het heerlijk om kinderen te begeleiden in hun ontwikkelingen en ze hierin te stimuleren.

Ik ben in het bezit van een MBO-4 diploma Onderwijsassistent en ben dus goed op de hoogte van deze ontwikkelingsfases. Ook ben ik in het bezit van een diploma EHBO die ik 2x per jaar herhaal.

Ik ben beschikbaar op maandag, donderdag en vrijdag van 7 tot 19 uur. Afwijkende tijden zijn in overleg mogelijk.

Mijn uurprijs is €5,25per kind en dit is dan inclusief fruit, broodmaaltijd, tussendoortjes en drinken. Het is exclusief babyvoeding en luiers.

Er is in en rond mijn woning voldoende ruimte om te spelen, te ontdekken en te leren.

Mocht dit je allemaal aanspreken neem dan gerust contact op met me voor een
kennismakingsgesprek! 

Groetjes Esther

 

 

 

 

 

7. Sushma Ghisai, Wijk Eilandenbuurt  Sushma

Hallo mamma's en pappa's,

Ik ben Sushma een gastouder, moeder van 2 kinderen. Ik kan me zelf omschrijven als iemand die zelfstandig, verantwoordelijk, enthousiast, flexibel, vriendelijk en geduldig is. Ik bied opvang voor 24 uur per dag en voor 7 dagen in de week en woon in de eilandenbuurt (Archipel School).  Er word bij ons helemaal niet gerookt en ik heb geen huisdieren en voldoe aan alle eisen omtrent het gastouder zijn. 

 

 

8. Carmen Mendez, Wijk molenbuurt  Carmen

Mijn naam is Carmen Mendez. Ik ben een trotse moeder van twee zonen en samen wonen wij in de Eilandenbuurt in Almere buiten. Ik werk inmiddels al negen jaar in dit vakgebied. Ik pas met veel plezier op kinderen en vindt het een privilege om hen kennis bij te brengen. 

Ik ben met dit werk begonnen dankzij mijn buren. Zij hebben mij geïntroduceerd met het gastouderschap en vinden mij zeer geschikt voor dit werk. Sindsdien doe ik niets liever. Het gaat niet alleen om het oppassen, maar ook vooral om de leerzame, leuke en sportieve activiteiten die je samen met de kinderen uitvoert. We knutselen, lezen, bakken en picknicken. Het hangt natuurlijk af van het weer en de stemming onder de kinderen, dit zijn de grootste factoren die onze activiteiten voor de dag bepalen. Zelf ben ik erg actief en vind het ook belangrijk dat de kinderen op een leuke manier met z’n alle bewegen. Samen dansen, voetballen, skeeleren of fietsen, aan hun de keus. 

Samen met andere gastouders dagjes weg organiseren, is ook erg leuk voor de kinderen. Dit doen wij vooral in de vakanties. De kinderen ontmoeten andere gastkinderen en genieten met volle teugen van een dagje uit. Het belangrijkste vind ik dat de kinderen zich hier vermaken en terug willen komen, ik doe er alles aan om daarvoor te zorgen. Bij ons thuis wordt er niet gerookt, maar wel heel erg lekker gekookt!

Voor meer informatie kunt u via Tamara’s gastouderbureau met mij in contact komen. Graag beantwoord ik al uw vragen en maak ik graag tijd voor een kennismakingsgesprek. 

Met vriendelijke groet, Carmen 

 

 

 

09. Jolanda Huismans, Wijk Seizoenenbuurt  Jolanda

Beste ouders, Als u op zoek bent naar een erkend, geregistreerde gastouderopvang dan bent u bij Happy child Almere aan het juiste adres. Happy child Almere is een professioneel, kleinschalig gastouderopvang in huiselijke sfeer. De opvang vindt plaats in de Seizoenenbuurt in Almere-buiten. Ik ben sinds 2003 werkzaam als gastouder en voldoe aan alle kwaliteit - en veiligheidseisen. Ik ben beschikbaar van ma t/m vrijdag van 6.30 - 19.00 uur voor kinderen in de leeftijd van 0- 4 jaar. De prijs is 5,00 euro per uur en dit is inclusief ontbijt, lunch, tussendoortjes, fruit, drinken, warme maaltijd, luiers en babyvoeding. Er is voldoende speelruimte, zowel binnen als buiten. In de tuin hebben we diverse speelattributen zoals; een zandbak, speelbus met kleine glijbaan, loopauto's, driewielers en stepjes. Verder gaan we ook regelmatig een boekje lezen, puzzelen, buiten spelen en wandelen. Neem ook eens een kijkje op mijn website; www.happychildalmere.nl . Spreekt u dit aan of heeft u nog vragen neem dan contact op met het gastouderbureau.

 

 

 

 

DANSWIJK 

 

Michelle

Ik (1985) ben getrouwd met mijn jeugdliefde Danny (1984) en ben de trotse moeder van Olivier (2011) en Pepijn (2020). Samen vormen we een liefdevol gezin!

In de afgelopen jaren heb ik bij verschillende organisaties in de kinderopvang mogen werken. Ook ben ik 4 jaar werkzaam  geweest in het basisonderwijs. Ik heb waardevolle ervaringen opgedaan, zoals het intensief begeleiden van een groep kinderen maar ook leidinggevende taken waargenomen bij verschillende kinderopvang organisaties. Wat het zo leuk maakt om in de kinderopvang te werken en meteen de reden dat ik Gastouderopvang Kids-First (2020) heb opgericht, is de band die je opbouwt met de kinderen en de ouders.

 Het bieden van een veilige en vertrouwde omgeving waarin het kind zich optimaal kan ontwikkelen is mijn streven en voorrecht om te mogen waarmaken.


Onze missie en visie

Om de wereld te ontdekken hebben kinderen veiligheid en geborgenheid nodig. Vanuit een vertrouwde positie durven kinderen op onderzoek uit te gaan en de wereld te verkennen. Omdat Kids-First een kleinschalige opvang is, is er een kleine groep kinderen aanwezig met bekende leeftijdsgenoten. Het samenspel zorgt ervoor dat kinderen een band met elkaar bouwen en zich op hun gemak voelen.

Kids-First is een christelijke opvang en dat betekent dat we stil staan bij de christelijke feestdagen en we geven kinderen de ruimte om te bidden voor het eten. Ongeacht de religie houden we met ieder kind rekening en is ieder kind welkom!

Kids-First draagt zorg voor voldoende aanbod van activiteiten en spelmateriaal dat aansluit bij de leeftijd en de interesse van elk kind. Door samen te zijn en te spelen leren kinderen ook rekening te houden met andere kinderen. Voorschoolse educatie Aap in de jungle komt elke dag naar voren tijdens ons spel.


Tarieven

Per kind €5,50 per uur. Inclusief drinken, broodmaaltijd, fruit, tussendoortjes, spel- en knutselmateriaal en diverse activiteiten.

Exclusief luiers, billendoekjes, flesvoeding en eventuele medicatie.

Kids-First voldoet volledig aan de eisen die de Belastingdienst stelt. We staan geregistreerd met het LRK-nummer: 308693887

Je kunt dus in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag!